Stiri - Editia din date de 16-04-2018

Arhiva stiri din data de:
16-04-2018 Stiri de ultima ora din

Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare, în drum spre Siria

International
Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare, în drum spre Siria

Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare au fost reperate în timp ce se îndreptau spre baza navală rusă din Tartus (Siria), după ce SUA, Marea Britanie şi Franţa au lansat în zorii zilei de sâmbătă atacuri aeriene împotriva unor facilităţi din Siria.

Actualizat: 16.04.2018 - 18:42

Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare au fost reperate în timp ce se îndreptau spre baza navală rusă din Tartus (Siria), după ce SUA, Marea Britanie şi Franţa au lansat în zorii zilei de sâmbătă atacuri aeriene împotriva unor facilităţi din Siria având legătură cu programul sirian de arme chimice, relatează mai multe surse media britanice, printre care Daily Mail, The Sun, The Mirror şi portalul de ştiri Metro.

Observatorul naval turc Yoruk Isik a postat duminică fotografii cu nave de război ruse, sugerând că Rusia şi-a intensificat eforturile militare în Siria.

O navă de desant din clasa Alligator Proiectul Rusesc 117 a fost observată duminică, în largul coastelor Turciei, îndreptându-se spre baza Tartus, situată pe coasta de nord a Siriei.

Conform imaginilor, ar fi vorba de nava de transport rusă Orsk , care face parte din brigada 197 de nave desant din cadrul Flotei Rusiei de la Marea Neagră. Aceasta a fost reperată părăsind strâmtoarea Bosfor, fiind încărcată cu ceea ce păreau a fi tancuri, transportoare blindate, camioane, ambulanţe şi echipamente militare, inclusiv un radar IED. Acesta ar fi al patrulea transport efectuat de nava Orsk de la începutul anului în Siria.

Orsk a trecut prin strâmtorile Bosfor şi Dardanele, controlate de Turcia, şi a intrat în Marea Mediterană, a informat presa turcă, între care agenţia de presă Dogan şi ziarul local Star, citate de portalul newsru.com.

O a doua navă - feribotul galben din clasa RoRo Aleksandr Tkacenko - apare şi ea în imagini, cu un transport de camioane şi materiale pentru construcţia de pontoane.

Imaginile sugerează că Rusia îşi intensifică eforturile militare în regiunea siriană, notează The Mirror.

Conform observatorului naval sirian, la bordul uneia din nave a fost reperat un sistem de bruiaj al comunicaţiilor Pelena-6, pe şasiul unuia dintre vehiculele blindate.Articole similare :
16
apr.
nave de razboi ruse incarcate cu tancuri si echipamente militare reperate in drum spre siria
International
Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare, reperate în drum spre Siria Foto   Yoruk Isik/Twitter Observatorul naval turc Yoruk Isik a postat duminică fotografii cu nave de...

17
apr.
rusia pregateste contraofensiva in siria doua nave militare se indreapta spre tartusvideo
International
Două nave model Alligator au fost văzute ieri, îndreptându se spre baza navală rusă de la Tartus, pe coasta de nord a Siriei, transportând tancuri, camioane, ambulanțe și un radar IED....

16
apr.
foto rusia trimite intariri in siria
International
Vase ruseşti încărcate cu vehicule blindate şi echipamente militare au fost observate duminică traversând strâmtoarea Bosfor şi îndreptându se către Siria, unde trei mari aliaţi occidentali Statele Unite, Marea Britanie...

16
apr.
sase raniti dupa ce o masina a lovit un grup de persoane in manchester
Actualitate
Șase răniți, după ce o mașină a lovit un grup de persoane în Manchester Nave de război ruse încărcate cu tancuri şi echipamente militare, în drum spre Siria Mărturiile muncitorilor...

19
ian.
o nava rusa a trecut prin bosfor spre siria arborand steagul turciei la pupa
International
Nava militară de transport Yauza, din cadrul Flotei ruse a Nordului, a traversat strâmtoarea Bosfor, în drum spre Siria, arborând în afară de pavilionul național și drapelul Turciei, care, potrivit...

comments powered by Disqus
Foto:

Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : International:
Artilcole stiri grupate pe subiecte