Stiri de ultima ora

National Enquirer respinge acuzaţiile de "extorsiune şi şantaj" ale directorului executiv Amazon

National Enquirer respinge acuzaţiile de extorsiune şi şantaj ale directorului executiv Amazon
International
Proprietarul National Enquirer a respins vineri acuzaţiile de "extorsiune şi şantaj" ale directorului executiv Amazon, Jeff Bezos, spunând că articolul său despre o relaţie extramaritală în care este implicat cel mai bogat om din lume a fost legal şi va investiga afirmaţiile sale, relatează Reuters.

18 afişări

National Enquirer respinge acuzaţiile de "extorsiune şi şantaj" ale directorului executiv Amazon

Bezos a acuzat joi compania americană Media Inc. (AMI) că a încercat să-l şantajeze cu ameninţarea de a publica "fotografii intime" pe care le-ar fi trimis partenerei sale, cu excepţia cazului în care va declara public că articolul tabloidului american despre el nu a fost motivat politic.

Procuratura americană din Manhattan examinează dacă pretinsa extorsiune a încălcat un acord de neîncepere a urmăririi penale, a spus o persoană familiarizată cu chestiunea, confirmând un raport anterior al Bloomberg News.

AMI a semnat acordul cu procurorii federali anul trecut în legătură cu o plată de 150.000 de dolari pentru un model Playboy, care a afirmat că a avut o aventură cu preşedintele american Donald Trump. Trump neagă idila.

Acordul poate fi anulat dacă AMI comite vreo infracţiune. În cazul în care acordul este anulat, AMI sau directorii săi ar putea face obiectul urmăririi penale pentru tăinuirea plăţii şi a comportamentului faţă de Bezos, au spus experţii juridici.

AMI şi CEO-ul său David Pecker au avut legături strânse cu Trump, care l-a atacat pe Bezos, Amazon şi ziarul pe care acesta îl deţine în mod privat, Washington Post, pe Twitter.

"American Media crede cu hotărîre că a acţionat în mod legal în raportul despre povestea domnului Bezos", a anunţat compania într-un comunicat.

Articole similare :
comments powered by Disqus