Stiri de ultima ora

Ministerul de Interne: "În toată ţara au fost mobilizaţi peste 50.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri. 30.000 dintre aceştia au ca misiune paza secţiilor de votare"

Ministerul de Interne: În toată ţara au fost mobilizaţi peste 50.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri. 30.000 dintre aceştia au ca misiune paza secţiilor de votare
International
Ministerul de Interne: "În toată ţara au fost mobilizaţi peste 50.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri. 30.000 dintre aceştia au ca misiune paza secţiilor de votare"

MAI a predat duminică între orele 6,00 şi 7,00 secţiile de votare către preşedinţii Birourilor electorale şi această activitate s-a desfăşurat fără probleme, a anunţat Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

Oficialul MAI a spus că la ora 7,00 în întreaga ţară a început procesul de votare pentru alegerea europarlamentarilor, iar în Bucureşti şi în alte şase judeţe se vor desfăşura tot duminică alegeri parţiale parlamentare, dar şi alegeri locale parţiale pentru alegerea primarilor în 17 localităţi, în şapte localităţi pentru alegerea consilierilor locali, iar în judeţul Argeş pentru alegerea preşedintelui Consiliului judeţean.

EUROPARLAMENTARE 2014 LIVE TEXT. Alegerile, pas cu pas. Evenimente, declaraţii, INCIDENTE. Rezultate şi EXIT POLL. "Vot întrerupt la secţiile de votare 158 şi 159 din Bucureşti"

'Din ordinul ministrului de Interne, astăzi în toată ţara au fost mobilizaţi peste 50.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri. 30.000 dintre aceştia au ca misiune paza secţiilor de votare. La sediile de votare este interzisă sfătuirea alegătorilor. Amenda pentru cei care încalcă această interdicţie este cuprinsă între 1.500-4.500 lei, aceeaşi amendă este prevăzută şi pentru persoanele care continuă propaganda electorală', a spus Monica Dajbog, subliniind că ministrul de Interne Gabriel Oprea a cerut toleranţă zero în ceea ce primeşte sancţionarea faptelor ce au legătură cu procesul electoral.

Articole similare :
comments powered by Disqus