Stiri de ultima ora

Mii de „fulare roşii” demonstrează la Paris, pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor”/ „Vestele galbene” se alătură manifestaţiilor

Mii de „fulare roşii” demonstrează la Paris, pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor”/ „Vestele galbene” se alătură manifestaţiilor
International
Un marş pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor" este organizat în această duminică la Paris de câteva mii de "fulare roşii", curentul dorind, de asemenea, să se opună violenţei şi abuzurilor comise în timpul demonstraţiilor "vestelor galbene", relatează cotidianul Le Figaro.

64 afişări

Mii de „fulare roşii" demonstrează la Paris pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor"

O procesiune de sute de „eşarfe roşii“ a plecat de la Place de la Nation în direcţia pieţei Bastilia din Paris, duminică după-amiază, informează postul RFI.

Unii au venit cu familia. Daniel, pensionar, a venit de la Nîmes pentru a spune „opriţi!” violenţa. Şi chiar dacă la începutul marşului, protestatarii erau numeroşi, în ochii lui, este un „marş încă modest, dar care se extinde ".

Procesiunea s-a extins în mare măsură în această după-amiază, peste 2.000 de persoane adunându-se pe străzile din Paris.

Mai mult de 10.000 de persoane şi-au manifestat pe reţelele de socializare online intenţia de a participa la acest marş.

Aproximativ douăzeci de „veste galbene" au venit în întâmpinarea „fularelor roşii" în piaţa Bastilia din Paris.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus