Stiri de ultima ora

ÎNGROZITOR. Fetiţă de 10 ani, drogată, violată şi dezmembrată de propria familie

ÎNGROZITOR. Fetiţă de 10 ani, drogată, violată şi dezmembrată de propria familie
International
O crimă îngrozitoare a fost descoperită după ce poliţia a fost alertată de vecini care au văzut fum ieşind din baie, în oraşul Alburquerque din New Mexico. În apartament, oamenii legii au găsit trupul unei fetiţe arzând în cadă, iar bucaţi din cadavru puse în pungi în maşina de spălat şi sânge pe podeaua dormitorului.

Cadavrul unei fetiţe de 10 ani a fost descoperit într-o cadă după ce micuţa ar fi fost drogată şi violată chiar de ziua ei. Mama fetei, iubitul ei şi verişoara acestuia au fost arestaţi, fiind suspecţi în acesta caz.

Victoria Martens a fost injectată cu metamfetamină, violată, strangulată şi înjughiată, iar apoi trupul ei a fost înfăşurat într-o pătură şi incendiat, conform poliţiei. Detectivii au descris crima ca fiind "cel mai violent act" pe care l-au văzut vreodată.

Mama fetei, Michelle Martens, în vârstă de 35 de ani, iubitul ei, Fabian Gonzales, de 31 fde ani şi verişoara lui, Jessica Kelley, au fost arestaţi.

Mama copilei şi iubitul ei, care erau împreună de o lună, ar putea fi puşi sub acuzare dacă sunt găsiţi vinovaţi. Martens a recunoscut că Gonzales şi Kelley i-au dat fetiţei metamfetamină, potrivit Click.ro.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus