Stiri de ultima ora

IMAGINI cu furtuna violenta din Grecia. Autoritatile au declarat stare de urgenta

IMAGINI cu furtuna violenta din Grecia. Autoritatile au declarat stare de urgenta
International
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, joi, ca in urma furtunilor din Halkidiki, Grecia, in timp ce un al treilea roman a fost ranit, fiind dus la un spital din zona.

MAE a transmis ca reprezentantii oficiului consular au facut demersuri pe langa autoritatile locale pentru informatii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor decedate, circumstantele producerii incidentului, identitatea si starea de sanatate a persoanei ranite.

Institutia precizeaza ca la acest moment, din cauza conditiilor meteo si a unor defectiuni la reteaua de alimentare cu energie electrica in zona, comunicarea cu autoritatile locale se desfasoara cu dificultate. O echipa consulara s-a deplasat in zona pentru a obtine mai multe informatii cu privire la acest incident si pentru a acorda asistenta consulara.

"Consulatul General al Romaniei la Salonic monitorizeaza cu prioritate situatia si mentine legatura cu autoritatile locale, cu cetateanul roman care este internat, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neinsufletite si eliberarea certificatelor de deces pentru cei doi cetateni romani", a transmis MAE.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus