Stiri de ultima ora

Fostul om forte de la Chișinău a fugit din Moldova după ce a fost constrâns să părăsească puterea. Informații contradictorii ajunse în presă

Fostul om forte de la Chișinău a fugit din Moldova după ce a fost constrâns să părăsească puterea. Informații contradictorii ajunse în presă
International
Nebunia de la Chișinău e departe de a se fi încheiat. S-a limpezit pe moment prin decizia Partidului Democrat condus de omul de afaceri Vladimir Plahotniuc de a preda puterea în mod pașnic prin demisia Guvernului Pavel Filip. Numai că fostul om forte de la Chișinău ar fi părăsit în grabă teritoriul moldovean de frica represaliilor la care ar fi putut fi supus de noua putere.

”Liderul PDM a plecat pentu câteva zile din țară să-și vadă familia” - Este informația publicată înr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a fost transmis pe mail-ul redacțiilor.

Serviciul de presă al formațiunii face și un „apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. ”

Comunicatul a fost publicat la 1.30, la mai multe ore după ce a fost o  adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău, imediat după anunțul PD că se retrage de la Guvernare.

Serviciul de presă al formațiunii nu menționează și locul unde a plecat Plahoniuc. Amintim că oficial, liderul PD ese divorțat. Are 2 copii care de mai multă vreme locuiesc în Elveția. Acolo unde liderul PD are mai multe proprietăți, printre care o vilă luxoasă chiar pe malul lacului Geneva.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus