Stiri de ultima ora

Focuri de armă la frontiera Republicii Moldova. Autoritățile au somat contrabandiștii de țigări

Focuri de armă la frontiera Republicii Moldova. Autoritățile au somat contrabandiștii de țigări
International
Polițiștii de frontieră din Valea Mare au reținut doi cetățeni moldoveni care au încercat să treacă în România, peste râul Prut, 3 770 pachete de țigări de contrabandă. Pentru prinderea acestora a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical cu respectarea normelor legale, informează moldova.org

Patrula aflată în misiune i-a somat întâi verbal, însă aceștia au ignorat avertismentul, încercând să fugă. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, reuşindu-se reţinerea a doi dintre suspecți.

Din cercetările primare, inșii sunt doi cetățeni ai Republicii Moldova, de 20 și respectiv 35 de ani, domiciliați în raionul Ungheni. Nu departe de zona unde au fost reținuți, s-a depistat trei colete, care conţineau 3.770 de pachete de ţigări cu timbru de acciz autohton.

Totodată, după câteva ore de cercetări și investigații, polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul cu care se presupune ca au fost transportate țigările și reținut cel de-al treilea suspect în contrabandă cu țigări. Persoana s-a dovedit a fi cetățean moldovean de 25 de ani, din raionul Ungheni.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată, în vederea confiscării, iar persoanele sunt cercetate în stare de libertate pentru tetativa trecerii ilegale a bunurilor peste frontiera de stat, conform site-ului sus-menționat.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus