Stiri de ultima ora

”Ferma de bebeluși” dintr-o maternitate din India. Cum erau vânduți copiii. Detalii cutremurătoare

”Ferma de bebeluși” dintr-o maternitate din India. Cum erau vânduți copiii. Detalii cutremurătoare
International
Copilașii, proveniți în urma unor violuri sau a unor relații ilicite, veneau pe lume, în spitalul Palash din orașul Gwalior din statul indian Madhya Pradesh, iar apoi erau vânduți spre adopție.

Autoritățile au anunțat că au reușit în timpul investigațiilor să salveze doi nou-născuți, în timp ce alți trei fuseseră vânduți unor cupluri din provinciile Uttar, Pradesh și Chhattisgarh.

Cel puțin cinci persoane, printre care și directorul spitalului, Arun Bhadoria, au fost arestate. Bhadoria se pare că avea agenți în regiunea Chambal, unde aceștia obișnuiau să caute fete tinere care erau însărcinate cu bebeluși nedoriți.

„Când o tânără se apropia de finalul sarcinii, medicii de la acest spital o convingeau că îi vor asigura o naștere în condiții de siguranță și în mare secret. Din momentul în care bebelușul era adus pe lume și mama externată, autoritățile spitalului începeau căutările pentru cupluri naive care ar fi putut să îi cumpere”, a declarat un reprezentant al poliției, potrivit metro.co.uk.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus