Stiri de ultima ora

Duma de Stat a ratificat tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia

Duma de Stat a ratificat tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia
International
Două obiecte "posibil legate" de avionul dispărut, observate prin satelit: Pista este credibilă. IMAGINILE oferite de autorităţi. O navă a ajuns în zonă - FOTO, VIDEO astăzi, 12:35

Premierul Australiei, Tony Abbott, a anunţat joi că două obiecte "posibil legate" de zborul MH370, dispărut în urmă cu 12 zile, au fost observate prin satelit. Malaysia a apreciat drept "credibilă" pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777. O navă norvegiană a ajuns joi în zona unde au fost depistate fragmente.

Avertismentul NASA: Civilizaţia se va prăbuşi marţi, 16:20

Un studiu finanţat de NASA avertizează în legătură cu faptul că societatea ar putea să se prăbuşească într-un interval de doar câteva zeci de ani.

Armata ucraineană a respins un ATAC RUS. CNN: Rusia REFUZĂ negocierile cu Administraţia din Ucraina. Soldaţii ruşi din Transnistria se află în "ALERTĂ DE RĂZBOI" - LIVE TEXT 4 mar 2014

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marţi că în acest moment nu este necesar să fie trimise trupe în Ucraina, dar Rusia îşi rezervă dreptul de a recurge la "toate mijloacele" pentru a-şi proteja cetăţenii din această ţară. Preşedintele rus le-a ordonat trupelor mobilizate săptămâna trecută într-un exerciţiu militar surpriză în vestul şi centrul Rusiei să se întoarcă la unităţile lor, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, relatează Russia Today, în pagina electronică. Un emisar al Naţiunilor Unite este în drum spre Crimeea. Armata ucraineană anunţă că a respins, fără schimburi de focuri, un atac al Forţelor Navale ruse.

Articole similare :
comments powered by Disqus