Stiri de ultima ora

Două persoane au fost arestate după ce au publicat pe rețelele de socializare poze cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala

Două persoane au fost arestate după ce au publicat pe rețelele de socializare poze cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala
International
Sherry Bray (48 de ani) și Christopher Ashford (62 de ani) au fost reținuți de poliție după ce au accesat ilegal și au publicat, pe rețelele de socializare, imagini cu corpul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala, potrivit Mediafax.

Emiliano Sala zbura spre capitala Țării Galilor, Cardiff, după ce se transferase de la Nantes la Cardiff City, când avionul s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

Potrivit BBC, judecătorul care se ocupă de caz, Peter Crabtree a spus: ”Pentru un asemenea caz, primul pas este, cu siguranță, reținerea suspecților”.

Detectivul Gemma Vinton a declarat, conform aceleiași surse, că: ”Acțiunile lui Bray și ale lui Ashford au cauzat multă durere și suferință inutilă. Sper ca familia să se poată concentra acum pe deplângerea celui drag”.

Bray și Ashford au pledat vinovați în fața tribunalului din Swindon și au fost reținuți, însă cei doi au fost eliberați pe cauțiune, conform informațiilor oferite de The Guardian. Ei vor avea parte de altă înfățișare în fața judecătorului, la data de 20 septembrie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus