Stiri de ultima ora

Cozmin Gușă, analiză despre R. Moldova: Guvernul Sandu va sări în aer

Cozmin Gușă, analiză despre  R. Moldova: Guvernul Sandu va sări în aer
International
Geopoliticianul Cozmin Gușă a făcut o analiză a situației de peste Prut, la o zi după ce Curtea Constituțională de la Chișinău a declarat legal Guvernul Maiei Sandu. 

Cozmin Gușă a analizat situația actuală din Republica Moldova într-o intervenție telefonică la REALITATEA ROMÂNEASCĂ, de la REALITATEA TV. 

De abia acum treburile se lămuresc și ne arată nouă că Federația Rusă și Putin acționează la Chișinău și nu se va împiedica de Maia Sandu. Plahotniuc avea mandate de arestare în urma unei plângeri a lui Renato Usatii, un Igor Dodon la pătrat. E cel mai antiromân și prorus din Republica Moldova, care în ultimii ani a fost pe fugă și azi într-o demonstrație de forțe ruse a venit și a știut că mandatul lui va fi anulat.

Renato Usatii a fost audiat și de autoritățile române, adus cu avion special. Totuși vorbim de România că, asta e treaba noastră la Realitatea, dar asta ne demonstrează nouă că Rusia domină jocul și-l va impune fără posibilitatea să fie întreruptă de nicio forță parlamentară, pentru că a rămas Dodon pe teren și ați văzut și cu celelalte instituții de forță. Incidental cu Renato ne demonstreză nu vom mai putea interveni pe axa Moscovei.

Cineva ne-a uzufrutat această autoritate și în termeni geopolitici, România e un mare înfrânt în fața unei Federații Ruse. Nu mai vorbim de UE, presedinția în exercițiu, noi am lasat garda jos și haosul e deja instalat. Renato Usatii a fost absolvit de acele mandate, dar într-o demonstrație de forță împotriva actualei guvernări.

La primul gest al Maiei Sandu de a se opune, Guvernul ei va sări în aer și această butaforie se va dovedi de prisos și noi vom fi o gașcă a UE și a NATO.

Ca o concluzie, zic în felul următor, cel mai mare antiromân și pro rus Renato, în perspectiva guvernării roz a fost primit la Chișinău să facă în beneficiul Federatiei Ruse ce nu-și permite Igor Dodon.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus