Stiri de ultima ora

Confesiunile unei Prime Doamne. Brigitte Macron despre diferența de vârstă dintre ea și soț: Luăm micul dejun împreună. Eu cu ridurile mele

Confesiunile unei Prime Doamne. Brigitte Macron despre diferența de vârstă dintre ea și soț: Luăm micul dejun împreună. Eu cu ridurile mele
International
"Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale", povestește Brigitte, de 64 de ani, pentru numărul din septembrie al revistei "Elle", ediția franceză. L-a întâlnit prima dată pe Emmanuel Macron în anii 90, când el era adolescent. S-au căsătorit în 2007. Diferența de vârstă dintre ei este de 25 de ani.

Brigitte Macron pe coperta revistei Elle / FOTO: ©Mark Seliger, https://twitter.com/ELLEfrance

"Pentru mine, asta a fost decizia vitală. În rest, tot ce s-a spus pe parcursul celor 20 de ani este nesemnificativ", a declarat Prima Doamnă a Franței în .

"Sigur că luăm micul dejun împreună, eu cu ridurile mele, el cu prospețimea lui, dar asta e viața noastră. Dacă nu făceam această alegere, aș fi trecut pe lângă propria viață. Eram foarte fericită alături de copiii mei și, în același timp, simțeam că trebuia să trăiesc ‘acea dragoste’, cum spunea Prévert, să fii pe deplin fericit".

#ELLEenKiosque "Le seul défaut d’Emmanuel, c’est d’être plus jeune que moi" #BrigitteMacron dans ELLE cette semaine https://t.co/8t3mFaRfq3 pic.twitter.com/W9wE7XT56o

— ELLE (@ELLEfrance) August 16, 2017

Brigitte Macron recunoaște în interviu că i-a fost greu să audă criticile din timpul campaniei electorale referitoare la viața alături de Emmanuel Macron.

"În cele din urmă, mi-am spus ‘OK, nu îmi pică bine, dar trebuie să fac față și să tac. După, va trece’", a declarat Prima Doamnă în primul interviu de anvergură de când soțul ei a devenit președintele Franței.

Iar obstacolele pentru soții Macron continuă. .

Diferența de vârstă dintre soții Macron este similară diferenței de vârstă dintre Donald Trump (71 de ani) și Melania (47 de ani).

Brigitte Macron apare pe coperta revistei Elle purtând un sacou Dior peste un tricou, blugi Saint Laurent și pantofi stiletto.

A fost fotografiată la Palatul Élysée de Mark Seliger, un american celebru pentru instantaneele sale cu vedete.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus