Stiri de ultima ora

Comisia Europeană aprobă un plan de asistenţă financiară de 300 de miliarde de euro destinat Franţei

Comisia Europeană aprobă un plan de asistenţă financiară de 300 de miliarde de euro destinat Franţei
International
Comisia Europeană a aprobat, sâmbătă, trei programe de asistenţă propuse de Franţa în contextul epidemiei de coronavirus, urmând a fi alocate 300 de miliarde de euro destinate stimulării economiei franceze, anunță MEDIAFAX.

Comisia Europeană a comunicat sâmbătă că a admis trei planuri de asistenţă destinate Franţei, în valoare de 300 de miliarde de euro, pentru măsuri de stimulare economică în contextul epidemiei, conform agenţiei de presă Reuters.

Vezi și: 

Două programe permit băncii de stat Bpifrance să garanteze credite comerciale destinate firmelor care au cel mult 5.000 de angajaţi.

Al treilea program furnizează scheme de creditare prin toate băncile, pentru toate tipurile de companii. Planul are rolul furnizării de lichidităţi oricărei companii care are nevoie de acest lucru.

"Decizia noastră aprobă trei măsuri luate de Guvernul Franţei pentru a ajuta economia să gestioneze impactul epidemiei de coronavirus. Va fi mobilizată suma de 300 de miliarde de euro în programe de lichidităţi pentru ajutarea companiilor în această situaţie fără precedent", a declarat Margrethe Vestager, comisarul UE pentru Concurenţă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus