Stiri de ultima ora

Cel mai scump portar român din istorie. Ionuț Radu, la Inter

Cel mai scump portar român din istorie. Ionuț Radu, la Inter
International
Cu câteva ore înainte de debutul la EURO 2019, contra Croaţiei, portarul Ionuţ Radu a primit o veste excelentă. Inter l-a răscumpărat cu 15 milioane de euro de la Genoa.

Actualizat: 18.06.2019 - 13:46

Stefano Capozzucca, directorul sportiv al ”grifonilor”, s-a înţeles cu şefii nerazzurrilor pentru a-l mai lăsa pe portarul român să mai joace încă un an la Genoa, sub formă de împrumut.

„A fost un sezon absolut de neuitat. Nu mi-aş fi imaginat să intru în poartă după doar patru etape şi să ajung la 33. Genoa mi-a oferit această şansă, mereu am visat să joc în Serie A. Mă simt bine aici şi încă un an la Genoa mă va ajuta, pentru că lucrez cu un preparator foarte bun ca Alessio Scarpi, care m-a făcut să cresc sub toate aspectele. Italia ara cea mai bună şcoală de portari din lume”, a declarat Radu pentru Gazzetta dello Sport.

Vezi AICI  câteva dintre paradele care i-au făcut pe șefii de la Inter să plătească 15 milioane de euro pentru golkeeperul român.

Ionuţ Radu devine astfel cel mai scump portar român din istorie. Pe locul doi în top se află Costel Pantilimon, tranferat de Manchester City pentru 3,8 milioane de euro în 2012, podiumul fiind completat de Bogdan Lobonţ, în schimbul căruia Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro în anul 2000.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus