Stiri de ultima ora

Cea mai grea decizie. Prințul Philip a renunțat la permisul de conducere

Cea mai grea decizie. Prințul Philip a renunțat la permisul de conducere
International
Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a luat decizia să renunțe definitiv la condus, după ce a fost implicat într-un accident rutier în luna ianuarie, transmite BBC.

Ducele de Edinburgh a decis să renunțe de bună voie la permisul de conducere, a informat sâmbătă Palatul Buckingham.

Potrivit informării oficiale de la casa regală, prințul a renunțat definitiv la ideea de a mai conduce mașina: "După o analiză atentă, Ducele de Edinburgh a luat decizia de a preda de bunăvoie permisul de conducere"

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, nu a fost rănit în accidentul din ianuarie, care a avut loc în apropiere de domeniul Sandringham din Norfolk.

Palatul Buckingham a informat că în accident a mai fost implicat un alt autovehicul, iar poliţia a intervenit. Prinţul Philip conducea un Range Rover şi ieşea de pe un drum lăturalnic când a avut loc accidentul.

Potrivit unor martori oculari, maşina ducelui s-a răsturnat, iar Ducele nu purta centură de siguranță. Aceeaşi martori au declarat că l-au ajutat pe soţul reginei să iasă din maşină.

Ducele era conştient, dar foarte şocat.Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia din Norfolk, pasagerii celelilate maşini implicate în accident, un autoturism KIA, au fost trataţi pentru răni minore.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus