Stiri de ultima ora

Caz șocant! O mamă și-a omorât bebelușul în timpul unei beții

Caz șocant! O mamă și-a omorât bebelușul în timpul unei beții
International
Caz șocant! O mamă și-a omorât bebelușul în timpul unei beții

Un articol de: B1.ro - 11 Sep 2019, 21:28

Un caz cutremurător a șocat Țara Galilor, după ce o tânără mamă și-a ucis bebelușul în timpul unei beții. 

Pentru fapta sa, Mariana Tilby a petrecut după gratii doi ani și patru luni, recent fiind eliberată condiționat. Încidentul având loc pe 31 martie 2017, atunci când femeia și-a recunoscut fapta, ba chiar a oferit detalii înfiorătoare despre crimă, scrie cancan.ro. 

Marina şi sora ei, Lucy, au băut mai multe beri alături de trei bărbați cu care și-au petrecut seara într-un club. Loc în care și-a dus și bebelușul. Cheful a continuat în rulota în care locuia femeia unde petrecăreții au băut gin.

După ce alcoolul i-a doborât, cei cinci au adormit, iar femeia s-a rostogolit în timpul somnului chiar peste bebelușuș său, rănindu-l. 

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT !

Din păcate, sora ei, Lucy, a observat acest lucru mult prea târziu, când micuțul Darrian era deja plin de sânge. Tânăra a chemat de urgență o ambulanță pentru a transporta bebelușul la spital, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. 

Nici în momentul când și-a văzut copilul plin de sânge, femeia nu a putut reacționa din cauza faptului că era mult prea beată. Polițiștii au reușit abia după trei ore să o trezească pe femeie pentru a-și lua adio de la bebeluș. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus