Stiri de ultima ora

BREAKING Donald Trump invocă privilegiul prezidenţial pentru a BLOCA cererile Congresului privind ancheta Mueller

BREAKING Donald Trump invocă privilegiul prezidenţial pentru a BLOCA cererile Congresului privind ancheta Mueller
International
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a activat privilegiul prezidenţial pentru a bloca solicitările adresate de Congres Departamentului Justiţiei în privinţa raportului Comisiei Robert Mueller, care a anchetat cazul ingerinţelor electorale ruse.

116 afişări

Donald Trump invocă privilegiul prezidenţial pentru a BLOCA cererile Congresului privind ancheta Mueller

Departamentul Justiţiei a informat miercuri Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor că Donald Trump a activat privilegiul prezidenţial pentru a bloca solicitările Congresului referitoare la furnizarea documentaţiei privind investigaţia Comisiei Mueller, relatează CNN. Departamentul Justiţiei i-a cerut lui Donald Trump să invoce privilegiul prezidenţial pentru a bloca citaţiile care îl vizează pe procurorul general, William Barr.

Partidul Democrat, majoritar în Camera Reprezentanţilor, a anunţat că va continua investigaţiile în cazul preşedintelui Donald Trump, care riscă să fie vizat de procedura demiterii în cazul în care se va constata că a încercat să obstrucţioneze justiţia. Partidul Democrat va continua investigaţiile Congresului asupra activităţilor preşedintelui Donald Trump "pentru a afla în ce sens conduc dovezile", a declarat Jerrold Nadler, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor. "Obstrucţionarea justiţiei, dacă se va confirma, ar fi o infracţiune pasibilă de procedura demiterii", a atras atenţia Jerrold Nadler.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus