Stiri de ultima ora

Boris Johnson și-a lansat campania pentru funcția de premier al Marii Britanii

Boris Johnson și-a lansat campania pentru funcția de premier al Marii Britanii
International
Boris Johnson și-a lansat miercuri campania pentru a deveni succesorul Theresei May, luându-și angajamentul de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană pe 31 octombrie și a transmis un avertisment partidului său, spunând că "întârzierea inseamnă înfrângere”, potrivit Reuters, conform Mediafax.

Johnson, favorit pentru acest post la aproape trei ani de când a condus campania oficială a Marii Britanii de a părăsi UE, a lăudat forța economiei britanice și a promis să livreze Brexit până pe 31 octombrie și să abordeze deznădejdea din întreaga țară.

"După trei ani și două termene ratate, trebuie să părăsim UE pe 31 octombrie", a spus el în timp ce mulțimea aflată în fața Academiei Regale de Inginerie din centrul Londrei strigau "La naiba cu Boris".

"Nu intenționez să obțin un rezultat negativ", a declarat Johnson, fost ministru de Externe în vârstă de 54 de ani și primar al Londrei.

"Nu cred că vom ajunge la așa ceva, dar este responsabil să ne pregătim în mod ferm și serios pentru un Brexit fără acord. Într-adevăr, este surprinzător faptul că oricine ar putea sugera eliminarea acestui instrument vital în negociere".

Johnson a câștigat mulți adepți în rândul partidului său susținând că numai el poate salva conservatorii, care au fost pedepsiți în recentele alegeri, în legătură cu incapacitatea guvernului de a livra Brexit la timp.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus