Stiri - Editia din date de 07-12-2017

Arhiva stiri din data de:
07-12-2017 Stiri de ultima ora din

Armata rusă anunță că întreg teritoriul Siriei a fost eliberat de luptătorii Statului Islamic

International
Misiunea armatei ruse în Siria s-a încheiat și teritoriul sirian este eliberat în totalitate de luptătorii grupării jihadiste Statul Islamic (SI), a anunțat joi Ministerul rus al Apărării, relatează AFP.

Misiunea armatei ruse de a învinge gruparea teroristă SI s-a încheiat , a anunțat ministerul rus în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că în prezent nu mai există nicio localitate sau regiune din Siria sub controlul Statului Islamic .

Teritoriul sirian este complet eliberat de luptătorii acestei organizații teroriste , a spus generalul Serghei Rudskoi, un oficial din cadrul Statului Major al armatei ruse, în cadrul conferinței de presă.

Potrivit generalului Rudskoi, în ultimele zile au avut loc lovituri aeriene fără precedent în regiunea Bukamal, ultima localitate importantă aflată sub ocupația SI, avioanele ruse efectuând zilnic peste 100 de zboruri și 250 de lovituri.

Forțele speciale ruse au fost de asemenea active, ghidând loviturile aeriene și distrugând cei mai odioși lideri ai grupurilor de combatanți în spatele liniilor inamice , a spus el.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), Statul Islamic controlează în continuare 8% din provincia Deir Ezzor (est).

Se bănuiește că grupuri de sabotori ale SI ar mai acționa, însă vor fi combătute de trupele siriene, a adăugat generalul rus, precizând că contingentul rus își va concentra eforturile pentru a oferi ajutor poporului sirian pentru instituirea păcii .

Rusia a anunțat deja pe 21 noiembrie sfârșitul fazei active a operațiunii militare în Siria, unde armata rusă intervine în sprijinul regimului Bashar al-Assad.Articole similare :
07
dec.
victorie armata rusa anunta ca intreg teritoriul siriei a fost eliberat de luptatorii statului islamic cu ce pret
International
VICTORIE Armata rusă anunță că întreg teritoriul Siriei a fost ELIBERAT de luptătorii Statului Islamic. Cu ce PREȚ... Misiunea armatei ruse de a învinge gruparea teroristă SI s a încheiat...

07
dec.
intreg teritoriul siriei eliberat de luptatorii statului islamic anuntul a fost facut de armata rusa
Actualitate
Întreg teritoriul Siriei, eliberat de luptătorii Statului Islamic. Anunțul a fost făcut de armata rusă Misiunea armatei ruse în Siria s a încheiat şi teritoriul sirian este ”eliberat în totalitate” de...

15
ian.
armata rusa anunta operatiuni umanitare in siria
International
Armata rusă a anunțat vineri lansarea de operațiuni umanitare în Siria pentru a furniza ajutor civililor care trăiesc în localitățile care au fost anterior controlate de gruparea jihadistă...

11
dec.
vladimir putin a ordonat inceperea retragerii fortelor ruse din siria
International
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a efectuat luni o vizită neanunțată la baza aeriană rusă de la Hmeimim, în vestul Siriei, a ordonat începerea retragerii forțelor ruse din această țară,...

11
dec.
vladimir putin a ordonat retragerea trupelor ruse din siria
International
FOTO EXPLICATIE Rusia a anunțat deja pe 21 noiembrie sfârșitul fazei active a operațiunii militare în Siria Vladimir Putin, care miercurea trecută a anunțat înfrângerea totală a grupării...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru raportare financiara Wagner Invest Evaluari pentru raportare financiara Wagner Invest
Evaluari pentru raportare financiara
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : International:
Artilcole stiri grupate pe subiecte