Stiri de ultima ora

Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador al SUA în România, audiat pentru ocuparea funcţiei de Senatul american

Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador al SUA în România, audiat pentru ocuparea funcţiei de Senatul american
International
Adrian Zuckerman, propunerea preşedintelui american Donald Trump pentru postul de ambasador al Statelor Unite în România, va fi audiat joi de către Comitetul pentru Relaţii Externe al Senatului Statelor Unite, conform site-ului oficial al instituţiei.

Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador al SUA în România, audiat de Senatul Statelor Unite

Propunerea preşedintelui Donald Trump în ceea ce îl priveşte pe Adrian Zuckerman, avocat în domeniul imobiliar din New York, a fost făcută în urmă cu aproape un an, dar nu a fost până acum aprobată de Senat. Preşedintele Donald Trump l-a nominalizat pe 25 iulie 2018 pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti. Pentru confirmare în funcţia de ambasador, nominalizarea trebuie aprobată de Senatul Statelor Unite. În luna ianuarie, Senatul Statelor Unite i-a trimis înapoi preşedintelui Donald Trump, din raţiuni procedurale, propunerea privind numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador în România, liderul de la Casa Albă fiind nevoit să reformuleze nominalizarea.

Adrian Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Acesta a activat peste 30 de ani în reprezentarea unor companii de imobiliare multinaţionale, naţionale şi locale. Zuckerman a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Consiliului pentru activităţi imobiliare. De asemenea, este membru al unei comisii din cadrul Kids Corp., o organizaţie non-profit care ajută copiii defavorizaţ din Newark, New Jersey. Adrian Zuckerman a emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus