Stiri de ultima ora

Adevăratul motiv al divorțului dintre Barack și Michelle Obama

Adevăratul motiv al divorțului dintre Barack și Michelle Obama
International
Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri, Michelle și Barack Obama ar fi divorțat după 27 ani de căsnicie. Fostul președinte al Statelor Unite și soția sa ar parcurge o gravă criză în relație, scrie revista americană Globe, citată de ziarul spaniol ABC. 

La această problemă s-a adăuga nemulțumirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite față de soțul ei care nu și-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi unele dintre motivele pentru care soții ar fi decis să meargă fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oară când există speculații privind o posibilă criză în relația soților Obama, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Zvonurile au fost alimentate și de afirmațiile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea. În momentul ascensiune în cariera soțului ei, ea a mărturisit că au crezut printr-o ușoară criză, fiind nevoiți să facă terapie de cuplu. Mai mult, mai multe reviste și ziare americane au scris că cei doi soți dorm în camere separate și că nu mai există relații între ei. Mai mult, Barack Obama ar fi spus că soția sa, Michelle, este o persoană rece, egoistă și distantă. 
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus