Stiri de ultima ora

Ziua Pământului a fost marcată astăzi la nivel naţional

Ziua Pământului a fost marcată astăzi la nivel naţional
Economic
Ziua Pământului a fost marcată luni, 22 aprilie, la nivel naţional, printr-o amplă acţiune de igienizare organizată de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin - Bogdan Matei, silvicultori din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva şi Direcţiei Silvice Ilfov, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, componenţi ai echipei naţionale de rugby, precum şi numeroşi voluntari, inclusiv juniori ai cluburilor sportive şi elevi ai liceelor cu profil sportiv, au participat la igienizarea Pădurii Băneasa din Bucureşti, iar Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, silvicultorii Direcţiei Silvice Gorj şi numeroşi voluntari au participat la igienizarea pădurii Drăgoieni, în apropiere de municipiul Târgu Jiu.

La nivel naţional, Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Direcţiile Silvice au organizat luni pe raza ocoalelor silvice din structura Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva ample acţiuni de igienizare, la care au participat numeroşi voluntari.

Ziua Pământului este marcată anual pe 22 aprilie de peste un miliard de oameni din 193 de ţări. Sărbătoarea mondială a fost instituită de Adunarea Generală a ONU în urmă cu zece ani, pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice dar şi pentru a sublinia dorinţa comună a statelor membre de dezvoltare echilibrată, stabilă, pentru un viitor mai curat şi mai verde.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus