Stiri - Editia din date de 22-05-2013

Arhiva stiri din data de:
22-05-2013 Stiri de ultima ora din

Zece tineri manageri au fost premiaţi la cea de a opta ediţie a Galei Premiilor Business Magazin

Economic
Revista Business Magazin a acordat, miercuri seara, patru premii speciale şi şase premii de business celor mai performanţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc, la Gala de decernare a "Premiilor Business Magazin pentru tineri Manageri de TOP", care a avut loc la Hotelul Marriott.

Gala Premiilor Business Magazin a pus în scenă, pentru al optulea an consecutiv, o nouă serie de tineri manageri de top, fie executivi în multinaţionalele cu cifre de afaceri de milioane de euro sau antreprenori care au mutat munţii din loc, oameni care au, deopotrivă, experienţa perioadei de creştere economică, dar şi a recensiunii. La eveniment au fost premiaţi 10 manageri sub 40 de ani care au dovedit performanţa în afaceri, profesie şi industria din care vin.

Astfel, şase dintre premiile Business Magazin pe categorii au fost oferite după cum urmează: Tatian Diaconu - Managing Director, Immochan, premiul la categoria Alte Servicii; Bogdan Padiu - CEO Teamnet, premiul la categoria IT&C; Ştefan Gaibu - Director direcţia logistică Dacia, premiul la categoria Pieţe Industriale; Dorina Dobre - Director General Recunoştintă parte a grupului Cristim, categoria Pieţe de Consum; Oana Simon - Director General Novei Medical, Premiul pentru antreprenoriat; Paul Ursaciuc - Vicepreşedinte Operaţiuni&IT BCR - premiul pentru Servicii Financiare. Cele patru premii speciale au fost acordate lui Costin Raiu - Director Global Research&Analysis, Kaspersky Lab; Dani Caramihai - Acţionar Fratelli; Alina Popa - CFO Petrom; Alexandru Coşbuc - vicepreşedinte adjunct International Accounts & Partners, Siveco Romania.

Gazdele evenimentului au fost vedeta PRO TV Amalia Enache şi Cristian Hostiuc, Director Editorial Business Magazin şi Ziarul Financiar, care au prezentat poveştile de success ale celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor.

În deschiderea galei, Cristian Sporiş - vicepreşedinte pentru Corporate Banking al Raiffeisen Bank, Cătălin Olteanu - General Manager FM Logistic România şi Vladimir Sterescu - Country Manager al CGS, au vorbit despre despre obstacolele pe care un tânăr manager le avea de depăşit în trecut şi cele de acum, din 2013.

Invitaţiei Business Magazin au răspuns peste 300 reprezentanţi ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori şi parteneri care de-a lungul timpului au fost alături de revistă, contribuind astfel la consolidarea unui mediu de afaceri transparent şi profesionist.

Cei 10 premianţi fac parte din cei 100 manageri prezentaţi în cea de-a 8-a ediţie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP", supliment al revistei Business Magazin, care a fost lansat în cadrul galei. Tinerele talente din business care au fost prezentate de-a lungul timpului în paginile catalogului au urcat pe scenă şi au vorbit despre evoluţia lor pe plan profesional.

Catalogul prezintă 100 tineri manageri până în 40 de ani care ocupă acum poziţii de middle şi top management şi care vor conduce cele mai mari companii de pe piaţa românească în următorul deceniu. Managerii au fost selectaţi din cele mai mari 100 de companii româneşti alese dupa criteriul cifrei de afaceri şi din cele mai importante companii din domenii dinamice, însa cu un volum de afaceri deocamdată mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, bănci, piaţa de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investiţii. Funcţiile preponderente: preşedinte, vicepreşedinte, director general, director financiar, director de vânzări, marketing.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De nouă ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului Business Magazin.Articole similare :
22
mai.
zece tineri manageri au fost premiati la cea de a opta editie a galei premiilor business magazin
Economic
BUSINESS MAGAZIN îi premiază în această seară pe cei mai performanţi tineri manageri din România în 2013 Gala Premiilor Business Magazin a pus în scenă, pentru al optulea an consecutiv,...

20
mai.
zece manageri de top au fost premiati la gala premiilor business magazin
Economic
Revista Business Magazin a acordat, marţi seara, zece premii celor mai performaţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc la Gala de decernare a Premiilor Business Magazin pentru tineri...

23
iun.
zece tineri manageri au fost premiati la gala premiilor business magazin 2016
Actualitate
Revista Business Magazin a acordat, joi seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment care a ajuns la a...

29
mai.
zece tineri manageri au fost premiati la gala premiilor business magazin 2015
Economic
Gala premiilor Business Magazin a adus pe scenă, pentru al zecelea an consecutiv, o nouă serie de tineri manageri de top care au avut o evoluţie spectaculoasă şi au adus...

20
mai.
zece manageri de top au fost premiati la cea de a noua editie a galei premiilor business magazin
Economic
Cei zece manageri cu vârste sub 40 de ani care au dovedit performanţa în afaceri, profesie şi industria din care vin sunt Bogdan Ciubuc Sales Manager Vans, Mercedes, Ramona...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Economic:
Artilcole stiri grupate pe subiecte