Stiri de ultima ora

Wizz Air lansează o cursă low-cost din România către “Veneția Nordului”, cel mai frumos oraș al Rusiei. Prețurile pornesc de la 30 euro

Wizz Air lansează o cursă low-cost din România către “Veneția Nordului”, cel mai frumos oraș al Rusiei. Prețurile pornesc de la 30 euro
Economic
Sankt Petersburg, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Rusiei, mai este denumit și “Veneția Nordului”, nume ce i se datorează numeroaselor canale și celor aproximativ 800 de poduri impresionante de pe râul Neva.

Orașul mai este cunoscut și ca fiind “orașul palatelor”, nu mai puțin de 7 palate și mai mult de 50 de case imperiale fiind printre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului și împrejurimilor.

Centrul istoric al Sankt Petersburgului, numit și muzeul în aer liber al neoclasicismului, a fost primul loc din patrimoniul rusesc înscris pe lista UNESCO. Imaginea maiestuoasă a orașului este datorată detaliilor arhitecturale variate: bulevarde lungi și drepte, spații vaste, grădini și parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente și sculpturi decorative.

Călătoriile în Rusia sunt mai simple, începând cu 1 octombrie 2019, de când

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Sankt Petersburg în 2017 și până în prezent compania a transportat peste 200.000 de pasageri. Oferind deja zboruri low-cost către Londra Luton și Budapesta, Wizz Air continuă să-și diversifice rețeaua de rute pe aeroportul Pulkovo.

Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Slovacia, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute către 6 țări. Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo și A321neo, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, compania aeriană va oferi zboruri accesibile și sustenabile din Sankt Petersburg.

Aeroportul Pulkovo St. Petersburg este al patrulea aeroport din Rusia în ceea ce privește traficul de pasageri. Sankt Petersburg este o capitală culturală mondială și al doilea oraș ca mărime din Rusia.

În 2019, Aeroportul din Sankt Petersburg a salutat 19,6 milioane de pasageri, ceea ce reprezintă cu 8,1% mai mult decât în 2018. Din 2010, Northern Capital Gateway LLC a fost principalul operator al Pulkovo, implementând proiectul de reconstrucție și dezvoltare a aeroportului în cadrul unui acord de parteneriat public-privat cu orașul Sankt Petersburg.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.
incont.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus