Stiri de ultima ora

VIDEO. Ministrul transporturilor, huiduit pe autostradă

VIDEO. Ministrul transporturilor, huiduit pe autostradă
Economic
Răzvan Cuc, ministrul transporturilor: „Dumneavoastră vedeți ce trafic e aicea? La ora 3 o să fie blocat totul. Vă convine să ne claxoneze tot timpul șoferii, să ne claxoneze românii? (Claxonează unul) Ei, vedeți?”

Duminică, la ora 13:00, când ministrul Transporturilor a venit să vadă stadiul lucrărilor la podul de peste râul Argeș, niciun muncitor nu era pe şantier. Asta deşi traficul în zonă a fost restricționat pe o singură bandă de mers, iar coloana de mașini care aștepta să treacă peste pod se întindea pe câțiva kilometri.

Răzvan Cuc, ministrul transporturilor: „Deci, e din noiembrie semnat contractul, da? S-a început decopertarea în aprilie. Deci, nu se poate așa ceva. Deci, aveți 24 de ore, ca să vă spun foarte exact, ca să stabiliți soluții aicea și după aceea domnul Dinu vă mutați aici pe șantier. În 30 de zile vreau să văd lucrarea terminată!”

Dinu Daniel, director DRDP București: „Avem soluții, lucrăm, suntem în grafic. (Se aud claxoane: Să nu mai furați, bă!, Huoooo! ) De mâine, o să vedeți că se lucrează. Reporter: Oamenilor care vă înjură ce le răspundeți? - Trebuie să reparăm podul, asta le spunem, că tre să reparăm podul. - În cât timp veți repara podul? - Cum a spus domnul ministru, în cel mai scurt timp, o să încercăm...

Reparația podului peste Argeș a fost atribuită de Direcția de Drumuri București firmei Luconsa BM SRL. Lucrarea a început pe 31 octombrie 2018 și trebuie finalizată pe 1 august 2019.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus