Stiri de ultima ora

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2020, 25 martie: Ce oportunităţi generează digitalizarea pentru angajaţii şi angajatorii de pe piaţa locală? | Ziarul Financiar

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2020, 25 martie: Ce oportunităţi generează digitalizarea pentru angajaţii şi angajatorii de pe piaţa locală? | Ziarul Financiar
Economic
♦ Invitaţii conferinţei ZF HR Trends 2020 vor discuta despre impactul digitalizării din procesele de business pentru angajaţii şi angajatorii din România.

Ziarul Financiar organizează cea de-a 14-a ediţie a HR Trends, evenimentul care reuneşte anual peste 200 de experţi care dau tendinţele în domeniul resurselor umane. Tema conferinţei HR Trends de anul acesta, organizată pe 25 martie, va fi impactul digitalizării din procesele de business pentru angajaţii şi angajatorii din România.

Era digitalizării îşi pune amprenta în toate aspectele businessului. Digitalizarea generează atât oportunităţi, cât şi ameninţări pentru afacerile tradiţionale. Cele mai vulnerabile locuri de muncă sunt cele de rutină, care necesită o mulţime de sarcini standardizate, repetitive din partea angajatului care poate fi muncitor sau funcţionar public.

În procesul de digitalizare, com­paniile integrează numeroase tehno­logii fizice şi digitale, cum ar fi inteligenţa artificială, cloud computing, robotică, realitate augmentată şi Internet of Things (IoT), remodelând treptat modul în care lucrează angajaţii, în care creează sau vând produse şi servicii.

Managerul digital devine o nouă profesie. Liderii coordonează oamenii în echipe virtuale şi au angajaţi pe care nu i-au văzut niciodată faţă în faţă, dar ştiu în permanenţă unde sunt şi ce fac, cu ajutorul platformelor care le arată în câte puncte de vânzare şi-au dat check-in azi sau la ce oră s-au conectat la plaftorma internă a companiei.

La rândul lor, angajaţii beneficiază de digitalizare, mai ales că le permite să aibă programe de lucru flexibile.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus