Stiri de ultima ora

Ultima oră! Udrea rămâne în rest! Ce au decis judecătorii din Costa Rica în cazul Alinei Bica! Procesele s-au judecat separat

Ultima oră! Udrea rămâne în rest! Ce au decis judecătorii din Costa Rica în cazul Alinei Bica! Procesele s-au judecat separat
Economic
Alina Bica și Elena Udrea au fost arestate în Costa Rica, după ce au fost reținute de Interpol. Acestea se află în închisoare de o lună de zile, iar sâmbătă judecătorii au decis dacă vor rămâne sau nu în închisoare. Cazurile au fost judecate separat.

Ultima ora

Alina Bica rămâne în arest, la fel ca şi prietena ei, Elena Udrea. Procesul celor două s-a judecat vineri seara.

Acestea au cerut să fie judecate sub control judiciar sau să li se înlocuiască detenţia cu arestul la domiciliu. Cererile au fost judecate de un tribunal din San Jose. Presa locală a scris pe larg despre acest caz şi tot jurnaliştii costaricani au fost cei care au publicat deciziile judecătorilor.

Judecătorii din Costa Rica au decis ca Alina Bica să rămână în arest. „Probabil situaţia este una dramatică. Probabil se aşteptau la această situaţie. Alina, cu siguranţă, este devastată. Nimeni nu se aştepta să stea atât în penitenciar. Era mai indicat un arest la domiciliu, dar regulile de acolo sunt mai stricte. Cred că este o măsură mult prea aspră. Nu există niciun fel de securitate”, a declarat Laura Vicol, avocata Alinei Bica, pentru Antena 3. 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus