Stiri de ultima ora

Toyota a lansat noul Land Cruiser la Frankfurt. Cum arată bolidul off-road al japonezilor

Toyota a lansat noul Land Cruiser la Frankfurt. Cum arată bolidul off-road al japonezilor
Economic
Salonul Auto de la Frankfurt 2017. Land Cruiser are reputația unui 4×4 dur și rezistent, care l-au făcut lider în segment în 10 state europene.

Salonul Auto de la Frankfurt 2017. Un volan nou, un schimbător mai ergonomic și un bord cu un design care integrează un display tactil de 8 inch care redă meniul sistemului multimedia și un ecran TFT de 4,2 inch sunt câteva dintre elementele care aduc SUV-ul în prezent. Toyota oferă acum și o cheie inteligentă cu design nou.

Salonul Auto de la Frankfurt 2017. Confortul la bord este sporit de prezența scaunelor ventilate. Pasagerii din spate primesc și ei o banchetă încălzită. Paleta de culori disponibile pentru interiori cuprinde Negru, Maro/Negru și noul Premium Bej. Japonezii oferă și finisaje din aluminiu și lemn, care completează atmosfera elegantă, în maro deschis sau închis, potrivit AutoExpert.ro.

SUV-ul japonez a vine echipat cu sistemul Toyota Safety Sense, care integrează o serie de tehnologii de siguranță activă, pentru prevenirea coliziunilor. Pe listă se regăsesc Pre-Collision System cu funcție de detectare a pietonilor, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA) și tehnologie Automatic High Beam (AHB). Un sistem de monitorizare a unghiului mort și un sistem de avertizare în privința presiunii în anvelope completează lista de dotări de siguranță.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus