Stiri de ultima ora

Teodorovici vrea o comisie de anchetă pentru "inacţiunea" încasării veniturilor la buget din ultimele două luni din 2019

Teodorovici vrea o comisie de anchetă pentru inacţiunea încasării veniturilor la buget din ultimele două luni din 2019
Economic
Eugen Teodorovici vrea înființarea unei comisii de anchetă în care să fie audiați Ludovic Orban, Viorica Dăncilă, dar şi el însuşi, alături de Florin Cîțu, pentru explicaţii legate de deficitul pe 2019.

"Este nevoie de o anchetă fără mize politice privind creşterea nejustificată a cheltuielilor și inacțiunea totală în privința încasării veniturilor la bugetul de stat din ultimele două luni ale anului 2019.", spune Teodorovici.

El spune că, deşi nu a vrut să ia parte la audierile miniștrilor guvernului Orban II, - despre care spune că sunt "o mascaradă", "o risipă de timp şi de resurse", - a decis totuşi să meargă.

"Este nevoie de o anchetă fără mize politice privind creşterea nejustificată a cheltuielilor și inacțiunea totală în privința încasării veniturilor la bugetul de stat din ultimele două luni ale anului 2019. Tocmai de aceea voi propune cooptarea unor experți independenți în această comisie de anchetă, specialiști care vor contribui la efectuarea unei analize obiective pentru a stabili dacă a fost o acțiune premeditată a guvernului Orban 1 în ceea ce privește depășirea deficitului cu mult față de nivelul prognozat pentru anul 2019. O comisie parlamentară în fața căreia să se prezinte atât Viorica Dăncilă şi Ludovic Orban, cât şi Eugen Teodorovici şi Florin Cîțu pentru a explica atât programarea, cât şi execuția bugetară aferentă anului 2019!
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus