Stiri de ultima ora

Sume fabuloase! Cum sunt umplute conturile Elenei Udrea an de an

Sume fabuloase! Cum sunt umplute conturile Elenei Udrea an de an
Economic
Elena Udrea și Alinei Bica vor rămâne în spatele gratiilor, după ce, autoritățile din Costa Rica le-au refuzat cererea de eliberare. S-a scris mult despre averea Elenei Udrea și despre banii cu care aceasta își trăia viața în Costa Rica. Fosta „Blondă de la Cotroceni” încasa în țară venituri enorme.

Ultima ora

Elena Udrea deţine un imobil pe Calea Griviţei care îi aduce anual în conturi sume enorme de bani. Imobilul respectiv este fostul Hotel Griviţa, numit şi Hotel Bratu, o clădire monument istoric.

Fostul ministru al turismului deţine o clădire care îi aduce, anual, peste 30.000 de euro.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, din 2017, Udrea a încasat în anul fiscal anterior completării documentului 142.500 de lei – circa 30.580 de euro -, conform unui contract de închiriere semnat în 2014, pentru un imobil situat pe Calea Griviţei, la numărul 130.

Din mai 2014, când s-a semnat contractul de închiriere, şi până în prezent, Udrea a încasat peste 120.000 de euro din închirierea imobilului, conform bugetul.ro.

Conform declaraţiei de avere, Udrea deţine o pătrime dintr-o singură clădire situată în Bucureşti,  în coproprietate cu fostul său soţ, Dorin Cocoş (1/4) şi Cindea Mariana (1/2) şi dobândită în 2013, având suprafaţa de 635 mp.

De altfel, în anul 2012, Elena Udrea a făcut public faptul că Dorin Cocoş a reuşit să achiziţioneze Hotel Griviţa.

„(…) Soţul (n.r. – la avea vreme era căsătorită cu Dorin Cocoş) îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, după negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată”, scria Elena Udrea, la vremea respectivă, pe blog-ul său.

În prezent, în imobilul situat pe Calea Griviţei, la nr. 130, în incinta fostului Hotel Griviţa, funcţionează un pub&grill, dar şi Euro Hotel Griviţa.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus