Stiri de ultima ora

Straco primește primii bani pentru deblocarea celui mai aglomerat punct de pe Centura Capitalei

Straco primește primii bani pentru deblocarea celui mai aglomerat punct de pe Centura Capitalei
Economic
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează primele facturi pentru proiectarea şi execuţia pasajului rutier Domneşti. Pasajul suprateran de la Domneşti peste Centura Capitalei este unul dintre proiectele critice pentru fluidizarea traficului într-o zonă sufocată de trafic de tranzit şi local.

Ultima ora

Conform datelor CNAIR, firma Straco Grup a depus a factură, în valoare de circa 1,6 milioane lei pentru servicii de proiectare şi execuţie apasajului suprateran pe DJ602 Centura Bucureşti-Domneşti

La începutul acestui an, CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului "Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti". Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor. Reamintim că în data de 10.05.2017, CNAIR S.A. şi Asocierea Straco- Comnord. - Specialist Consulting au semnat contractul aferent acestui obiectiv.

Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA. “Garanţia de bună execuţie a acestui pasaj va fi de 24 de luni. Configurat sub formă de sens giratoriu, Pasajul va fi construit la intersecţia dintre strada Prelungirea Ghencea-DJ602 şi Centura Bucureşti şi are ca principal scop fluidizarea traficului rutier în zonă”, anunţă CNAIR.

În ultimii trei ani, cetăţenii din Prelungirea Ghencea au ieşit de mai multe ori în stradă pentru a cere Ministerului Transporturilor şi Primăriei Capitalei să construiacă un pasaj şi să lărgească şoseaua care se intersectează cu Centura Capitalei.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus