Stiri de ultima ora

Start-up Nation: a fost publicată lista celor care primesc finanțare

Start-up Nation: a fost publicată lista celor care primesc finanțare
Economic
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat, luni, lista aplicanților la ediția a doua a programului Start-Up Nation admiși de principiu la finanțare, precum și lista aplicanților respinși la finanțare, informează Mediafax.

Companiile vor primi începând cu 3 iunie scrisorile de acceptare de principiu la finanțare, precum și scrisorile de respingere cu motivele care au condus la această decizie, informează instituția.

Aplicanții care primesc scrisoarea de respingere pot depune contestație în termen de 5 zile calendaristice de la data transmiterii actului administrativ pe adresa Agenției regionale pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export. Actul administrativ de respingere se referă la neîndeplinirea condițiilor din punct de vedere administrativ şi al eligibilităţii, veridicităţii şi conformităţii celor înscrise în Planul de afaceri on-line cu documentele justificative depuse.

Aplicanții declarați acceptați de principiu la finanțare și în limita bugetului alocat vor fi contactați de către echipele Agenției regionale de care aparțin pentru a fi programați la semnarea acordului de finanțare.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus