Stiri de ultima ora

Start-up Nation 2018: ce oferte au bancile pentru cei admisi in program

Start-up Nation 2018: ce oferte au bancile pentru cei admisi in program
Economic
Bancile din piata, selectate de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, au inceput sa lanseze pachetele destinate antreprenorilor admisi in cadrul programului guvernamental Start-up Nation, editia 2018.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat la inceputul acestei luni lista aplicantilor la editia a doua a programului Start-Up Nation admisi de principiu la finantare, precum si lista aplicantilor respinsi la finantare.

Banca Transilvania si BCR sunt doua dintre bancile care si-au lansat pachetele destinate antreprenorilor admisi in cadrul programului Start-up Nation 2018. Ofertele acestora sunt urmatoarele:

Banca Transilvania: ce ofera pachetul BT Startup Nation

Banca Transilvania este una dintre bancile selectate de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru distributia Alocatiei Financiare Nerambursabile. Fiind un program national, guvernamental, Banca Transilvania colaboreaza cu toti partenerii acestuia, precum agentiile teritoriale ale ministerului mentionat si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Pachetul BT Start-Up Nation cuprinde urmatoarele: - Credit-punte. - Cont curent la Banca Transilvania. - Facilitatea BT, Contul primul an gratuit. - Inrolare in BT Club si acces gratuit la cursuri, traininguri si evenimente destinate comunitatii de business. Clubul este o initiativa BT dedicata antreprenorilor si are peste 25.000 de membri. - Facilitatea Blugento: posibilitatea realizarii unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online in mai putin de 3 zile; - Servicii gratuite de facturare pentru o perioada de 12 luni, prin Smartbill; - 12 luni gratuite pentru servicii de medicina muncii pentru 4 angajati, in cadrul Retelei private de sanatate Regina Maria; - 2 tipuri de pachete de anunturi de recrutare pe platforma eJobs; - Pachetul “Alerta firma ta”, oferit de Termene.ro, platforma cu informatii oficiale si actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale firmelor din Romania; - Cont gratuit pe Online Mastery StartUp, platforma prin care pot fi accesate cursuri de marketing online.

Creditul-punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finantare pana la efectuarea transelor din suma nerambursabila de maximum 200.000 de lei ( aproximativ 44.000 de euro). Dobanzile, comisioanele BT si comisionul de garantare a creditului de catre Fondul National de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil. Dobanda fixa a creditului-punte de la BT este de 4,5%, iar comisionul de acordare este de 0,75%.

Propunerea BCR pentru StartUp Nation 2019

Propunerea BCR pentru StartUp Nation 2019 Dupa acceptarea in programul guvernamental, beneficiarii pot solicita BCR produsele pachetul cont curent si pachetul pre-finantare.

- Pachetul cont curent iti ofera gratuitate in primele 12 luni si include:

- Pachetul pre-finantare, intr-un procent de 100% din valoarea alocatiei financiare nerambursabile obtinuta prin program, care include:

Garantia este oferita de COSME si Fondul european pentru investitii strategice (EFSI) infiintat in cadrul Planului de investitii pentru Europa. Scopul EFSI este de a sprijini finantarea si implementarea investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a asigura accesul sporit la finantare.

In plus, antreprenorii care aleg BCR pentru contul curent StartUp Nation vor avea parte si de urmatoarele lucruri:
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus