Stiri de ultima ora

Sercin Giray este noul director financiar al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Sercin Giray este noul director financiar al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova
Economic
Bayer România a numit-o pe Sercin Giray în funcţia de director financiar pentru operaţiunile companiei din România, Bulgaria şi Republica Moldova, începând cu 1 septembrie 2017, noul manager preluând atribuţiile lui Andreas Schremmer.

Andreas Schremmer a avut şi funcţia de CFO (Director Financiar) în timpul fostului său mandat de Senior Bayer Representative, încheiat în luna august a acestui an.

Sercin Giray şi-a început cariera în cadrul Bayer în 1999 în domeniul contabilităţii şi finanţelor, în ţara sa natală, Turcia. În 2008 a fost avansată in funcţia de  Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia şi, după 2 ani şi-a  continuat cariera în cadrul Bayer AG, la Leverkusen, ca şi  coordonator al  diviziei de Corporate Finance pentru Europa. În 2013 s-a întors în Turcia şi a condus departamentul financiar.

"România, Bulgaria şi Republica Moldova sunt pieţe importante pentru compania Bayer şi sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică şi capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obţine cele mai bune rezultate posibile", a declarat Sercin Giray la numirea sa.

Ea deţine o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obţinută la Universitatea Marmara - Istanbul, din Turcia.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus