Stiri de ultima ora

Sculpturile lui Constantin Brâncuşi expuse la EUROPALIA 2019

Sculpturile lui Constantin Brâncuşi expuse la EUROPALIA 2019
Economic
UNIQA Asigurări este asiguratorul a opt dintre operele sculptorului Constantin Brâncuşi expuse în cadrul Festivalului Internaţional de Arte EUROPALIA 2019, unul dintre cele mai importante evenimente culturale, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Invitată de onoare a festivalului, România este prezentă în cadrul evenimentului cu o amplă expoziţie retrospectivă a operei lui Constantin Brâncuşi, organizată la Palatul de Arte Frumoase Bozar, din Bruxelles, dar şi cu alte 250 de evenimente culturale.

Operele de artă care provin din colecţiile Muzeului Naţional de Artă al României, Muzeului de Artă din Craiova şi Academiei Române au fost asigurate la o valoare de 115,8 milioane de euro. Declarată câştigătoare a licitaţiei organizate de către Institutul Cultural Român, UNIQA Asigurări are capacitatea de a asigura valori de peste 40 de milioane de euro, fără a întocmi o reasigurare facultativă, ceea ce ne permite să oferim rapid soluţii de asigurare şi prime competitive.

Lidia Drăgan, Director Produse şi Servicii UNIQA Asigurări, a declarat: "Suntem mândri să ne asumăm rolul de protector al unor obiecte de artă care aparţin patrimoniului cultural universal. Este o asociere care ne onorează şi ne responsabilizează deopotrivă, reamintindu-ne că, în calitate de asiguratori, dezvoltăm parteneriate şi acţionăm pentru a susţine şi a contribui la promovarea valorilor comunităţii din care facem parte".

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus