Stiri de ultima ora

Schneider Electric România va avea un nou Director de Vânzări

Schneider Electric România va avea un nou Director de Vânzări
Economic
Luna iunie vine cu schimbări importante în cadrul echipei Schneider Electric. Începând cu data de 01 iunie, Cristian Deaconu va prelua poziţia de Director de Vânzări Distribuitori Oficiali, rol ocupat anterior de Lucian Enaru - actualmente Director General Schneider Electric România şi Republica Moldova.   

Cristian are o experienţă de aproape 10 ani în cadrul echipei Schneider Electric, ocupând diverse poziţii de management, cea mai recentă fiind cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager în cadrul Centrului de Suport Clienţi. Acest rol a scos în valoare nu numai abilităţile sale de a dezvolta echipe de succes, cât şi punerea unei baze solide în zona de Business Intelligence şi conturarea unor bune practici de management al calităţii. Cu o expertiză tehnică variată, foarte bune abilităţi de relaţionare cu clienţii, dar şi capacităţi dovedite de project management, Cristian este pregătit de o nouă provocare în cariera sa, canalizându-şi acum abilităţile spre zona de vânzări, în care a mai activat în trecut. O valoare adaugată pe care Cristian o aduce în ceea ce priveşte nevoile clienţilor o reprezintă şi cunoaşterea în detaliu a gamei de produse şi soluţii Schneider Electric.

"Preiau acest nou rol într-o perioadă în care e nevoie mai mult ca oricând să fim aproape de clienţii noştri, să le înţelegem nevoile specifice şi să venim cu produse si soluţii competitive, adaptate cerinţelor pietei. Aş putea spune că provocarea, dar şi oportunităţile de a redefini strategiile noastre, sunt pe măsură", spune Cristian Deaconu.

Absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti - Facultatea de Inginerie, Cristian a obţinut calificări suplimentare în acest domeniu, în cadrul Security Sistems ARTS România. El deţine totodată certificarea de Trainer oferită de către Romanian Training Institute si certificare Lean de la IASSC.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus