Stiri de ultima ora

S-a aflat adevărul despre Elena Udrea și Alina Bica! Cum au încercat să-i păcălească pe judecătorii din Costa Rica

Dezvăluiri incendiare despre Elena Udrea și Alina Bica. Cele două au primit al doilea mandat de arestarea preventivă pentru 60 de zile în Costa Rica, asta după ce au încercat să păcălească judecătorii.

Ultima ora

Udrea şi Bica au prezentat un text de pe un site de ştiri ca fiind un document prin care condamnarea din România le-ar fi fost anulată! Cele două au vrut să speculeze decizia CCR referitoare la completurile de 5 judecători şi au spus că sentinţa le-a fost anulată pentru că ele au fost condamnata de completuri constituite ilegal, scrie stiripesurse.ro.

Judecătorii din Costa Rica nu s-au lăsat păcăliţi. Au spus că dacă au dreptate, atunci autorităţile de la Bucureşti trebuie să le trimită documente dacă mai sunt căutate internaţional cu mandat de arestare. În plus, costaricanii au precizat că nu le pot asigura securitatea în libertate.

Elena Udrea şi Alina Bica au un controversat avocat. Celso Gamboa a fost judecător până la începutul acestui an, când a fost dat afară din magistratură pentru fapte de corupţie. El e recunoscut pentru faptul că acceptă doar cazuri cu clienţi foarte potenţi financiar. Avocatul celor două le-a declarat magistraţilor că nici Udra, nici Bica nu vor să revină în România, ci să rămână în Costa Rica, unde au cerut azil politic.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a anunţat pe 17 februarie că se află în Costa Rica. În aprilie, Elena Udrea transmitea, prin intermediul avocaţilor săi, la procesul "Gala Bute", că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a spus tot atunci şi că este însărcinată cu gemeni. La finalul lunii martie, Elena Udrea transmitea însă, prin intermediul înscrisurilor depuse de avocaţii săi, că a pierdut unul din gemeni. Două luni mai târziu, pe 5 iunie 2018, fostul ministru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute".
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus