Stiri de ultima ora

S-a aflat adevărul despre Elena Udrea! De ce nu poate reveni în România

S-a aflat adevărul despre Elena Udrea! De ce nu poate reveni în România
Economic
După ce a fost eliberată în ajunul Crăciunului, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a aflat că nu se poate întoarce în România.

Ultima ora

Vanessa Leandro, avocatul Elenei Udrea din Costa Rica, a făcut acesată dezvăluire.  Potrivit acesteia, ,, Blonda de la Cotroceni”, nu are cum şi nici nu va reveni în ţară, dacă vrea să obţină azilul politic.

Atât Elena Udrea, cât şi Alina Bica au început demersurile pentru obţinerea azilului politic, motiv pentru care, cele două trebuie să  demonstreze că au fost persecutate politic în România. Prin urmare, ele nu au cum să se întoarcă în România.

Astfel, dacă vor să obţină statutul de refugiat politic în Costa Rica, Udrea şi Bica, au interdicţie de a reveni în ţară. Potrivit România TV, Udrea nu se gândeşte, în acest moment, să se întoarcă în România.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate în Ajunul Crăciunului, după ce au petrecut aproape trei luni în închisoare. Această decizie  a venit după ce pedepsele celor două, au fost suspendate de  Înalta Curte. 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus