Stiri de ultima ora

Romgaz sprijină SJU Slatina cu 1,5 milioane de lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale

Romgaz sprijină SJU Slatina cu 1,5 milioane de lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale
Economic
Romgaz sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina alocând suma de 1,5 milioane lei pentru achiziţionarea de materiale necesare luptei împotriva Coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacţionare pe piaţa Bursei de Valori din Bucureşti (BVB) şi a Bursei din Londra (LSE). Acţionar principal este statul român cu o participaţie de 70%.

Compania are o experienţă vastă în domeniul explorării şi producerii de gaze naturale, istoria sa începând acum mai bine de 100 de ani, în anul 1909. Romgaz face explorare geologică în scopul descoperirii de noi zăcăminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zăcămintelor din portofoliul companiei, depozitează subteran gaze naturale, efectuează intervenţii, reparaţii capitale şi operaţii speciale la sonde şi asigură servicii profesioniste de transport tehnologic.În 2013 Romgaz şi-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de la Iernut, devenind astfel producător şi furnizor de energie electrică.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus