Stiri de ultima ora

Romaşcanu, despre starea lui Ciolacu: "Nu are un istoric medical; analizele iniţiale au ieşit în regulă"

Romaşcanu, despre starea lui Ciolacu: Nu are un istoric medical; analizele iniţiale au ieşit în regulă
Economic
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a precizat că, în acest moment, sănătatea liderului social-democrat Marcel Ciolacu este bună, se află la spital, iar analizele iniţiale care i s-au făcut au ieşit "în regulă", menţionând că acesta nu are un istoric medical şi, probabil, va fi testat şi de COVID-19, deşi nu are niciun fel de simptom.

"A existat acel incident cu domnul Marcel Ciolacu. A ajuns la spital. Din primele informaţii venite pe surse, pentru că nu există un comunicat medical oficial, primele informaţii spun că setul iniţial de analize a ieşit în regulă. Deci starea de sănătate este bună şi în foarte scurt timp din momentul în care vom avea ceva oficial din partea medicilor o să vă aducem la cunoştinţă", a spus, duminică, Romaşcanu, la sediul PSD.

El a arătat că Marcel Ciolacu nu are niciun fel de istoric medical.

"Este un tip robust, sănătos, după cum bine ştiţi. Se întâmplă. Ştiţi cel mai bine cum este sala de presă a PSD, fără aer prea mult, cu multă căldură, probabil că asta şi cu presiunea din ultimele luni să-şi fi spus cuvântul. (...) Nu are niciun istoric medical, analizele sunt în regulă, coronavirus nu este, probabil că va fi testat, nu are niciun fel de simptom de această suferinţă. Deci, totul e în regulă, l-aţi văzut, a plecat pe picioare. (...) E un incident, sper să rămână un incident şi lucrurile să reintre în normal începând chiar de astăzi", a menţionat Romaşcanu.

Acesta a adăugat că Marcel Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa.

"Protocolul spune, înţeleg, al SPP că dacă situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP direct la spital.

E evident, pentru orice om, nu numai pentru dumnealui, dacă ai un asemenea incident, e bine să te duci să-ţi faci analizele să vezi dacă există ceva", a afirmat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor.

El a mai spus că Marcel Ciolacu nu s-a plâns de activitatea depusă.

"Nu este genul care să se plângă, a gestionat foarte bine toată presiunea. Sigur, au fost şi atacuri nedemne, şi vorbesc de cel al preşedintelui Klaus Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-a pus amprenta asupra sănătăţii fizice, cel puţin până astăzi", a susţinut Romaşcanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că sala de presă a PSD nu este un loc confortabil şi de săptămâna viitoare conferinţele de presă ar putea să fie ţinute afară.

"Există doar o singură cameră care preia semnalul, există distanţare. Se întâmplă. Şi eu susţin conferinţe de presă de acolo. Nu este un loc confortabil, sperăm ca de săptămâna viitoare declaraţiile şi conferinţele de presă să le facem de aici, afară, spaţiul este generos şi chiar frumos", a mai arătat Romaşcanu.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ''Repornim România''.

Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău.

Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital. Întrebat de jurnalişti, la plecare, cum se simte, Ciolacu a răspuns: "Acum bine, mii de scuze încă o dată".
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus