Stiri de ultima ora

REVISTA PRESEI 13.06.2019

REVISTA PRESEI 13.06.2019
Economic
Publicaţia "Adevărul" scrie că: "Radu Mazăre va rămâne, după încheierea perioadei de carantină, în Penitenciarul Rahova, în regim închis, până cel puţin în anul 2021. Aşa a hotărât o comisie a Penitenciarului. În prezent, fostul edil se află în celula din penitenciarul Rahova cu încă trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanţei. Totuşi, avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, susţine că e posibil ca fostul edil să fie mutat din Penitenciarul Rahova în altă unitate de detenţie. Acest lucru s-ar putea produce dacă instanţa îi revocă lui Mazăre mandatul de arestare preventivă pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar. În cazul în care instanţa supremă revocă măsura, comisia de la Rahova se va întruni din nou şi Mazăre ar putea fi mutat în alt penitenciar".

• Care banci au cele mai mici comisioane la un cont pe firma

"Bancherul" scrie că: "Cele mai mici comisioane bancare pentru conturile persoanelor juridice le gasim la ING, OTP si BT, iar cele mai mari la Patria Bank, Unicredit si BCR, rezulta dintr-o comparatie a costurilor practicate de 14 banci romanesti, realizata de Bancherul.ro".

• Fără număr, fără număr! Afacerile lui Rareş Bogdan din fondurile publice

Publicaţia "Cotidianul" scrie că: " Rareş Bogdan, fost moderator de televiziune, om de afaceri, în prezent europarlamentar PNL, a mai obţinut de-a lungul timpului, prin firmele sale de PR, consultanţă şi publicitate contracte de 209 900 de euro din bani publici, dezvăluie jurnalista Sorina Matei într-o anchetă publicată pe blogul personal".

• Valcov scrie de Dragnea pentru juma' de pedeapsa!

Cătălin Tache de la publicaţia "Naţional" scrie că: "Asa cum se intampla indeobste cu cei cazuti la pamant, intotdeauna se mai gaseste cate un "slugoi" care sa sara sa-l loveasca imediat dupa aceea, exact unde il doare mai rau. Si asta cu un exces de zel care de obicei le face mai mult scarba, decat placere noilor "stapani". Iar Liviu Dragnea nu face in niciun caz exceptie! Pentru ca nici nu a apucat bine de acum fostul "El lider maximo" sa se acomodeze cu noua sa saltea, ca a doua zi dupa incarcerarea la Rahova, deja procurorii anticoruptie primeau marfa proaspata in ceea ce il priveste. Iar situatia se anunta cu atat mai grea, cu cat de aceasta data a fost bagat in hartii care vor duce la deschiderea a noi dosare, unele cu mult mai "dureroase" decat "bazaconiile" pentru care a fost deja condamnat, precum "mortii" de la referendum si instigarea la abuzul cu angajarea celor doua asistente sociale".
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus