Stiri de ultima ora

Revista Capital- De 26 de ani suntem orientați către afaceri și dăruim sens

Revista Capital- De 26 de ani suntem orientați către afaceri și dăruim sens
Economic
Revista Capital a sărbătorit 26 de la prima apariție în cadrul unei gale aniversare ce a avut loc marți seara, 27 noiembrie 2018, în compania mediului de afaceri autohton.

Ultima ora

Deşi cu un profil analitic, îndreptat către zona economică, cu ocazia aniversării a 26 de ani, Revista Capital a trecut dincolo de cifre şi a celebrat oamenii. Oamenii care fac posibil să se întâmple lucruri frumoase, care fac ca România să evolueze, care aduc bunăstare, se implică şi aduc speranţă.

La eveniment au fost prezenţi milionari, politicieni şi oameni de business, seara de gală fiind marcată prin intermediul unor momente speciale.

Evenimentul a debutat cu un omagiu adus valorilor autentice româneşti. Cu ajutorul creatoarei de imagine Iraida Florea şi a momentului atistic “RAPSODIE HIPERFOLK”, am pus în scenă o poveste ce a reprezentat călătoria costumului tradiţional românesc din timpuri străvechi către viitor, în simbioza acestuia cu elementele naturii.

Preluând deviza oamenilor de afaceri, de la fapte la vorbe, seara a continuat cu o licitaţie caritabilă a unor opere de artă. Împreună cu Galeria Romană, am reuşit să propunem pentru licitare 17 opere realizate de artişti plastici români contemporani. Fondurile obţinute vor fi redirecţionate cu ajutorul Părintelui Miron Iustin, Stareţ al Mănăstirii Oaşa, către 4 familii nevoiaşe, din Găbud şi Cugir, judeţul Alba.

În cadrul Galei au fost acordate trofee şi diplome de excelenţă antreprenorilor români cu rezultate şi iniţiative remarcabile, care se implică şi dezvoltă mediul de afaceri autohton.

Cristian Erbaşu a primit unul dintre trofeele serii pentru performanţă multidisciplinară în business, grupul său de firme activând în domeniul construcţiilor, imobiliare, turism şi agricultură.

Ștefan Vuza a fost premiat pentru privatizarea anului, antreprenorul din spatele celui mai mare grup industrial românesc Serviciile Comerciale Române, reuşind să achiziţioneze activele Oltchim printr-o tranzacţie de 200 mil. Euro.

Teofil Mureşan, unul dintre deţinătorii Electrogrup Infrastructure a fost premiat pentru investiţiile în infrastructura de telecomunicaţii. Odată cu preluarea reţelei Netcity, prioritatea în acest moment fiind reprezentată de proiectarea, realizarea şi operararea reţelei subterane pentru fibră optică a Municipiului Bucureşti.

Gruia Stoica a fost premiat pentru menţinerea poziţiei de lider naţional şi pentru expansiunea în afara ţării a Grupului Feroviar Român.

Ioan Popa, proprietarul Transavia, a fost premiat pentru dezvoltarea unui brand românesc puternic, liderul local al industriei de carne de pui, ce are o tradiţie de 27 ani. Ioan Popa a fost reprezentat în cadrul galei de fiica sa, Teodora Popa, vicepreşedinte Transavia.

Radu Timiş Jr a primit trofeul în numele întregii familii Timiş ce deţin Cristim, pentru consolidarea poziţiei pe piaţă şi pentru investiţii continue în dezvoltare.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus