Stiri de ultima ora

RCS&RDS lansează prima televiziune 4K. Când începe emisia

RCS&RDS lansează prima televiziune 4K. Când începe emisia
Economic
RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu din țara noastră, va lansa weekendul acesta prima televiziune 4K din România.

Ultima ora

Digi 4K, prima televiziune din România care tranmite Ultra HD, este gata pentru start cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiţii europeneşi internaţionale din fotbal şi Formula 1. 

De sâmbătă, 24 noiembrie,postul va intra înetapa de teste şi abonaţii Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motor sport şi documentare.

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului se vor putea delecta cu transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfăşurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct şi pe Digi Sport 2). Telespectatorii vor asista la singura cursă din calendar care se desfăşoară la crepuscul, bucurându-se de calitatea imaginii Ultra HD şi de spectacolul cailor-putere dezlănţuiţi pe una dintre cele mai moderne şi mai strălucitoare piste din Marele Circ. 

Într-o primă etapă, postul va fi disponibil pentruabonaţii din marile oraşe şi, treptat, difuzarea se va extinde la toată reţeaua de abonaţi la servicii de televiziune digitală. Postul va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare.Pentru a viziona corect şi la calitatea 4K programele televiziunii, abonaţii trebuie să deţină un televizor cu rezoluţie Ultra HD.  

Articole similare :
comments powered by Disqus