Stiri de ultima ora

Razvan Cuc: In ciuda tuturor scepticilor si fricosilor, autostrada dintre Rasnov si Cristian chiar se face

Razvan Cuc: In ciuda tuturor scepticilor si fricosilor, autostrada dintre Rasnov si Cristian chiar se face
Economic
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat stadiul lucrarilor la Autostrada Bucuresti - Brasov, Tronson Comarnic - Brasov, Lot 2: sector Predeal - Cristian + racord, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

"In ciuda tuturor scepticilor si fricosilor sau mai putin fricosi, contractul semnat de mine in 2017, Rasnov-Cristian, chiar se face. Am decis, astazi, sa fac o inspectie pe santierul Brasov - Rasnov, unde stiti ca am deschis lucrarile in urma cu doua saptamani si vedeti ca se lucreaza. Este un proiect unde vom aplica o metoda noua. Metoda pe care o aplicam aici, o vom aplica si pe Autostrada Transilvania pe sectiunea Biharia - Bors. Dam bani suplimentari constructorului ca sa lucreze in permanenta", a spus ministrul, citat in comunicat.

El a aratat ca societatea de constructii s-a angajat sa termine inainte de termenul din contract.

"De astazi inainte o sa fac aceasta comparatie ca sa nu se spuna ca sunt un adept al rezilierii contractelor, dar lucrurile au trenat foarte mult timp si nimeni nu mai are rabdare. Daca unii pot, si ceilalti trebuie sa poata in egala masura. (...) Daca vremea ne va permite cu siguranta la sfarsitul anului aceeasi kilometri de autostrada vor fi finalizati si vor fi deschisi traficului. Sunt bucuros sa vad ca anumiti constructori, cu atat mai mult ca sunt romani, anticipeaza situatiile din teren si in loc sa astepte solutii din partea statului, gasesc ei solutii pentru blocajele pe care le intampina in executarea contractului. , a mai spus Razvan Cuc.

Ministrul a reiterat faptul ca infrastructura este extrem de importanta si ca nu mai accepta niciun fel de tergiversare cu privire la constructia infrastructurii din Romania.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus