Stiri de ultima ora

Raluca Turcan a șters pe jos cu Viorica Dăncilă: Umilință pentru premierul României

Raluca Turcan a șters pe jos cu Viorica Dăncilă: Umilință pentru premierul României
Economic
Deputatul PNL, Raluca Turcan, a anunțat, în plenul Parlamentului, că partidul din care face parte nu va vota bugetul pe anul 2019. De asemenea, Turcan a lansat un atac dur asupra Vioricăi Dăncilă, despre care a spus că a picat toate examenele importante.

Ultima ora

„Ştiţi cum arată bugetul pe anul 2019? Exact ca Guvernul care ni-l propune!” Aşa a început Raluca Turcan intervenţia din plenul Parlamentului. Deputatul s-a întors apoi spre premierul Viorica Dăncilă şi a continuat: „Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei: admiterea la liceu, examenul de treapta a II-a şi admiterea la facultate. Marele regret al societăţii româneşti este că o astfel de persoană a ajuns ulterior europarlamentar şi prim-ministru al României”.

Raluca Turcan nu a atacat-o doar pe Viorica Dăncilă, ci şi pe ceilalţi membri din PSD. „Este bugetul celor certaţi cu Codul Penal, mai binevoitori cu infractorii din închisori decât cu românii cinstiţi. Bugetul Dragnea-Vâlcov: cârpit, lăudat, contrazis şi amendat pe furiş, în stil de interlopi politici. Este bugetul „Vitamina D”, când România are de fapt nevoie de tratament pentru bolile cronice pe care i le-a adus guvernarea PSD – ALDE”, a continuat deputatul PNL, citat de Fanatik.ro.

Articole similare :
comments powered by Disqus