Stiri de ultima ora

Qatar Airways reduce cu pana la 40% pretul biletelor

Qatar Airways reduce cu pana la 40% pretul biletelor
Economic
Operatorul aerian de linie Qatar Airways , care opereaza zboruri din Romania incepand din 2011, reduce cu pana la 40% pretul biletelor la clasa Economy si Business pentru calatorii dus-intors care vor avea loc la inceputul anului 2016.

Biletele pot fi achizitionate la aceste tarife timp de cinci zile, intre 02 si 06 noiembrie 2015, aceasta promotie fiind valabila pentru calatorii efectuate in intervalul 15 ianuarie si 30 iunie 2016.

Qatar Airways opereaza o flota moderna de 166 aeronave catre 152 destinatii de afaceri si de recreere din toata Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific, America de Nord si America de Sud.

In anul 2016, Qatar Airways lanseaza, de asemenea, zboruri catre trei noi destinatii din SUA – Los Angeles, Boston si Atlanta, doua destinatii atragatoare din Australia – Sydney si Adelaide, Birmingham in Regatul Unit, dar si Ras Al Khaimah in EAU.

De la inceputul anului, Qatar Airways a introdus zboruri catre Amsterdam (Olanda); Zanzibar (Tanzania); Faisalabad, Sialkot si Multan in Pakistan, dar si Abha (Arabia Saudita). Proiectele ce vor fi puse in aplicare pana la finalul acestui an sunt Durban (Africa de Sud) si Nagpur (India).
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus