Stiri de ultima ora

Ponta răbufnește! “Dragnea - Ali Baba brazilian înconjurat de 40 de hoți și analfabeți”!

Ponta răbufnește! “Dragnea - Ali Baba  brazilian  înconjurat de 40 de hoți și analfabeți”!
Economic
Victor Ponta a dat de pământ cu liderul PSD, Liviu Dragnea, după ce a aflat că sâmbătă seara, România a atins un maxim istoric în importul de energie electrică, peste recordul precedent, care a fost atins la data de 20 decembrie 2018.

Ultima ora

“Viitorul sună bine” spunea Dragnea (Ali Baba “brazilian” înconjurat de 40 de hoţi şi analfabeţi/pentru români sună din ce în ce mai rău!!! În 2015, România era exportator de energie pentru ţările din zona noastră/Hidroelectrica trecea de la pierderi la profit, Companiile Energetice Oltenia şi Hunedoara erau salvate şi aveau planuri de dezvoltare pe termen lung! Ce s-a întâmplat între timp?”, a comentat Victor Ponta pe pagina sa de socializare. El a precizat că la ProRomânia s-a lucrat deja la Strategia Naţională pentru Energie. “Sper doar să nu fie prea târziu!”, a punctate Ponta.

Reacţia lui Ponta vine după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora, sâmbătă seara, România a atins un maxim istoric în importul de energie electrică, şi anume 1.934 MW, cu 31 MW pste recordul precedent, care a fost atins la data de 20 decembrie 2018. Situaţia este generată de măsurile luate de Guvern, prin Ordonanţa de Urgenţă, privind măsurile fiscale, în ceea ce priveşte preţul gazelor şi energiei electrice. În plus, vineri, preţul tranzacţionat pentru energia vândută sâmbătă la ora recordului a fost de 650 lei/MWh, cu 30 de lei sub maximul istoric din februarie 2017. În acest weekend, din cauza condiţiilor meteo, la mai multe unităţi de producţie internă au apărut avarii, ceea ce a redus oferta de energie din partea acestora.Guvernul a lut o decizie,la sfarsitul anului trecut, prin Ordonanţa de Urgenţă privind măsurile fiscale, în ceea ce priveşte preţul gazelor şi energiei electrice.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus