Stiri de ultima ora

PONTA, DECLARATIE IN FATA PROCURORILOR: Kovesi se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu Sebastian Ghiţă

PONTA, DECLARATIE IN FATA PROCURORILOR:  Kovesi se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu Sebastian Ghiţă
Economic
Fostul premier Victor Ponta a declarat în faţa procurorilor care instrumentează dosarul în care este vizată Codruţa Kovesi, deschis după plângerea depusă de Sebastian Ghiţă, că fosta şefă a DNA se manifesta "extrem de apropiat" faţă de Ghiţă. Potrivit lui Ponta, Kovesi ar fi spus că, dacă îl mai prinde pe Sebastian Ghiţă că vorbeşte cu Elena Udrea, îi arestează pe amândoi.

Sebastian Ghiţă a infirmat existenţa vreunei relaţii amoroase, iar Elena Edrea a spus, la rândul ei, că nu ştia de existenţa unei "relaţii de amor".

Potrivit textului motivării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care a revocat măsura controlului judiciar în cazul Laurei Codruţa Kovesi, prezentat, joi seară, de România TV, fostul premier Victor Ponta a declarat în faţa procurorilor că fosta şefă a DNA "se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu Sebastian Ghiţă".

"Mai mult, acesta din urmă a relatat că inculpata Kovesi Laura Codruţa se manifesta extrem de apropiat în relaţiile cu denunţătorul/ persoana vătămată Ghiţă Sebastian Aurelian, astfel încât, cu prilejul unei vizite private s-a adresat că ştie că «îl iubeşte, dar, că dacă îl mai prinde că vorbeşte cu, aia o să îl aresteze şi pe el, aşa cum o să o aresteze şi pe ea» cu trimitere la Udrea Elena Gabriela", se arată în motivarea Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit România TV.

Fostul premier a precizat la aceeaşi televiziune că nu poate oferi mai multe detalii despre declaraţia de martor pe care a făcut-o.

"După cum ştiţi foarte bine, fiind martor într-un dosar, am o interdicţie expresă de a spune public ceea ce declar ca martor până când dosarul ajunge în instanţă. Puteţi, de exemplu, să întrebaţi martori la acea discuţie care nu au fost audiaţi, cum ar fi domnul Liviu Dragnea care era alături de mine la sediul SRI. El nefiind martor (în dosar - n.r.) vă poate confirma acest lucru. (...) Am spus numai şi numai adevărul. Nu am spus nimic neadevărat, pentru că sunt jurist şi cunosc semnificaţia şi responsabilitatea juridică. Tot ceea ce am spus în faţa procurorului este adevărat", a declarat Victor Ponta.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Elena Udrea a afirmat că nu ştia despre relaţia de amor dintre cei doi.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus