Stiri de ultima ora

Ponta, atac fulger la Liviu Dragnea. Afirmații șocante despre bogățiile liderului PSD

Ponta, atac fulger la Liviu Dragnea. Afirmații șocante despre bogățiile liderului PSD
Economic
Victor Ponta, liderul Pro România, lansează un atac fulger la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. În contextul propunerii pentru Ministerul Dezvoltării, acesta face afiramții șocante.

Ultima ora

Victor Ponta a declarat că Ministerul Dezvoltării este peştera lui Ali Baba pentru Liviu Dragnea, locul în care sunt toate "bogăţiile" liderului PSD.

Întrebat dacă Liviu Dragnea o să o susţină pe Lia Olguţa Vasilescu pentru conducerea Ministerului Dezvoltării, Ponta a spus: "Exact cum i-a susţinut pe Marian Neacşu, pe Valeriu Zgonea, pe Stănescu, îi susţine până îi susţine de tot".

"Orice om care are mai mult de un neuron şi care are un centimetru pătrat de obraz este o ameninţare pentru domnul Dragnea. (...) Ministerul Dezvoltării este peştera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogăţiile domnului Dragnea şi modul în care şi-a construit alături de Tel Drum şi puterea politică, modul în care îi atrage pe baronii locali, pe primari. Dumneavoastră, dacă aţi fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, aţi vrea să daţi cheile de la peşteră cuiva? Probabil că nu", a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus